Home / Publicaties / Actualiteiten / Onze actualiteiten / Een delegatie van experts uit Berlijn bezoeken de site "Papenvest"
 
Home / Publicaties / Actualiteiten / Onze actualiteiten / Een delegatie van experts uit Berlijn bezoeken de site "Papenvest"

Een delegatie van experts uit Berlijn bezoeken de site "Papenvest"

Op vrijdag 2 juni hebben twintig leden van het kantoor van Mevrouw Lompscher, schepen van Stedenbouw en Volkshuisvesting in de stad Berlijn, de Papenvestwijk bezocht en de bewoners van de Brusselse Woning ontmoet.

De Berlijnse delegatie werd vrijdagmiddag 2 juni in het lokaal van de PSC "Habitat et rénovation" ontvangen. Jo Van Cleven, die de BGHM vertegenwoordigde, gaf toelichting over onze verschillende missies. Daarna nam de adjunct-directeur-generaal van de Brusselse Volkshuisvesting, Mr. Lionel Godrie, het woord. Vervolgens presenteerde een van de architecten van het sloop- en heropbouwproject van de site "Papenvest”, Mr. Nicolas Decoster van AT Osborne Bureau, de renovatieplannen van de gebouwen.

Daarna praatten de bewoners met de bezoekers over de veranderingen in hun de wijk. Tot slot begeleidde Daniel Verheyden van Brussels International het bezoek van de Berlijnse experts aan de Papenvestwijk.

Document acties